kontakt_telefon01 - 6264 - 210       

prodaja@miriam-dg.com

Opći uvijeti Web shopa

Opći uvjeti WEB SHOP-A

Trgovac
Trgovac je Miriam Logistika d.o.o., Kotrmanova 9, 10410 Velika Gorica, koji posluje pod trgovačkim imenom Miriam Logistika d.o.o..

Kupac
Kupac robe je posjetitelj web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu i pošalje narudžbu trgovcu.

Slike i opisi
Slike i opisi pojedinih proizvoda dobiveni su od proizvođača/dobavljača ili preuzeti s interneta i ne moraju nužno biti identični. Djelatnici web shopa Miriam Logistika d.o.o. nastoje što točnije navesti karakteristike proizvoda. Zadržavamo pravo pogreške u opisu i slikama proizvoda. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

Putem web shopa miriam-packaging kupcu je omogućena kupnja dijela asortimana proizvoda koji se nalaze na stranicama trgovca.
Cijene su s PDV-om.
Valuta je hrvatska kuna (HRK).
Trgovac se obavezuje održavati web sjedište u skladu s dobrom ekonomskom praksom i u maniri dobrog gospodarstvenika, te nije odgovoran za kvalitetu internetske veze kojom kupac pristupa web sjedištu trgovca.

Naručivanje

Proizvodi se naručuju putem košarice i neopozivi su. U slučaju da trgovac nije u mogućnosti isporučiti proizvod zato što naručenog proizvoda nema na zalihi ili ga nije više moguće naručiti od dobavljača, trgovac će pismeno obavijestiti kupca koji može otkazati narudžbu ili eventualno prihvatiti novi rok isporuke. Odluči li se kupac otkazati narudžbu, trgovac ćekupcu vratiti uplaćen novac što je prije moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od kada je nastupilo zakašnjenje. Ako kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, trgovac ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih manipulativnih troškova vezanih uz isporuku.

Dostava

Opći uvjeti dostave
Okvirni je rok isporuke od 3 do 10 radnih dana, osim proizvoda za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke. Dostava u Hrvatskoj na kopnu je od 3 do 7 radnih dana, najviše 10 radnih dana, ovisno o raspoloživosti artikla. Rok počinje od trenutka kad Miriam Logistika d.o.o. zaprimi uplatuna žiro računu. Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave. Dostava naručene robe naplaćuje se u skladu s težinom paketa.
Dostava se obavlja od 8 do 16h radnim danom.
Kako bi osigurali kvalitetniju komunikaciju između kupca i dostavljača, djelatnici web shopa dostavnim službama daju i telefonski broj koji je kupac naveo prilikom registracije.

Ostali uvjeti dostave

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu isporučio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robepotpisati otpremnicu te je dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju. Ako kupac, nakon što je roba poslana, u očekivanom vremenu ne primi robu ili obavijest o isporuci, ima pravo o tome obavijestiti trgovca kako bi se poduzelo traženje pošiljke ili kakobi se poslala zamjenska pošiljka. U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi udistribucijskom centru partnera, koje je isti vratio web shopu

miriam-packaging bez isporuke kupcu i sl.) Miriam Logistika d.o.o. ne preuzima odgovornost na „prvi rizik“ i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku.

Plaćanje

Naručene proizvode i usluge kupac može platiti uplatom na Žiro račun po predračunu ili računu koji će ispostaviti Miriam Logistika d.o.o.

* * Nakon ispravno popunjene narudžbenice trgovac kupcu dostavlja potvrdu narudžbe na email adresu koju je kupac definirao prilikom registracije.
* * U slučaju preuzimanja robe na prodajnom mjestu, naručene proizvode nije moguće podići odmah po uplati, već za njih vrijede uobičajeni rokovi isporuke. Kupac prima dodatnu obavijest e-mailom da je njegova roba spremna za preuzimanje.
* * U slučaju da kupac robu namjerava platiti e-bankingom, rok za uplatu je 3 dana. Nakon tog roka trgovac ne može garantirati stanje skladišta i dobavljivost naručenih artikala. Obrada narudžbe počinje teći od trenutka vidljivosti uplate na našem računu. Ako je uplata uslijedila nakon roka, a roba je raspoloživa, pokreće se postupak dostave.

Zamjena proizvoda/reklamacije/povrat

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

Zamjena reklamiranog proizvoda

Kupac može zamijeniti kupljeni proizvod u roku od 7 (sedam) dana od primitka na adresu dostave. Kupac je dužan reklamirani proizvod dostaviti u neoštećenoj originalnoj ambalaži. Proizvodi s vidljivim i proizvode bez originalne ambalaže nije moguće zamijeniti.

Trošak povrata snosi kupac.

Kupnjom proizvoda kupac prihvaća uvjete poslovanja.

Zasveeventualnesporovenadležan je trgovačkisud u Zagrebu.

Pretraga

Miriam logistika Office

Miriam Logistika d.o.o.
Š. Breščenskog 30
Velika Gorica, Croatia 10410
Phone: 016264210

Radno vrijeme Skladišta

Pon-Pet --------------------------- 8:00 - 16:00

Sub-Ned --------------------------- Zatvoreno

Detalji isporuke: prodaja@miriam-dg.com

Popularne kategorije: Pakirni materijal, Listice opasnosti, Adr oprema, Termo kutije, Suhi led

Miriam logistika poslovna mreža

Posjetite nas i na ostalim našim web stranicama!

 

Naš stručni Tim

Voditelj prodaje: Milan Radaković 
Referent prodaje: Damir Fumić