kontakt_telefon01 - 6264 - 210       

prodaja@miriam-dg.com

Uvijeti korištenja stranice

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama www.miriam-dg.com ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Miriam Logistika d.o.o. (dalje Miriam Logistika d.o.o.) ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Miriam Logistika d.o.o. ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća (i) sve rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća (ii) koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Miriam Logistika d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti (i) koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, (ii) za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za (iii) bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

Ove web stranice sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Miriam Logistika d.o.o. nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Miriam Logistika d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja ovih web stranica te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Miriam Logistika d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja.

Izjava o privatnosti

Miriam Logistika d.o.o. se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih web stranica. Miriam Logistika d.o.o. se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

Kolačići (eng.: "cookies")

Web stranice www.miriam-dg.com mogu koristiti tzv. kolačiće (eng. 'cookies') kako bi se korisniku pružila usluga s potpunim funkcionalnostima. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

Korisnik web stranica www.miriam-dg.com uvijek može samostalno regulirati primanje kolačića putem postavki svojeg web-preglednika. Miriam Logistika d.o.o. isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranica www.miriam-dg.comu svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

Korištenjem web stranica www.miriam-dg.com smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, izjave o privatnosti i mogućnostima u vezi s kolačićima.

Pretraga

Miriam logistika Office

Miriam Logistika d.o.o.
Š. Breščenskog 30
Velika Gorica, Croatia 10410
Phone: 016264210

Radno vrijeme Skladišta

Pon-Pet --------------------------- 8:00 - 16:00

Sub-Ned --------------------------- Zatvoreno

Detalji isporuke: prodaja@miriam-dg.com

Popularne kategorije: Pakirni materijal, Listice opasnosti, Adr oprema, Termo kutije, Suhi led

Miriam logistika poslovna mreža

Posjetite nas i na ostalim našim web stranicama!

 

Naš stručni Tim

Voditelj prodaje: Milan Radaković 
Referent prodaje: Damir Fumić